ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Πέλκα

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Πέλκα
MOTIONTEAM

Σήμερα (17/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Δημήτρης Πέλκας, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (21/10, 19:00).

Αγωνία στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει να πάρει στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δημήτρη Πέλκα, για να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίσει. Και ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ήδη ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο "Δικέφαλος" στον άξονα, με την πιθανή πλέον διπλή απουσία Μαουρίσιο και Πέλκα, θα είναι σημαντικό στη δημιουργία και στην επιθετική λειτουργία του στο ντέρμπι με τον Άρη (21/10, 19:00).

Μέχρι τώρα στην φετινή αγωνιστική περίοδο δύο είναι τα παιχνίδια που έλειψαν και οι δυο ταυτόχρονα από τη βασική ενδεκάδα.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης με το Μαουρίσιο τιμωρημένο και τον Πέλκα στον πάγκο και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα ο Λουτσέσκου τους ξεκούρασε και τους δύο.

Και στα δύο ο ΠΑΟΚ έδειξε ανά διαστήματα να έχει προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Για αυτό και είναι λογικό ο προπονητής του "Δικεφάλου" να προβληματίζεται για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα καλύψει τα κενά στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ