Αγώνας στήριξης στον μικρό Γιώργο

Αγώνας στήριξης στον μικρό Γιώργο

Η επίσκεψη του μικρού Γιώργου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, τον έκανε να "φορέσει" το πιο πλατύ του χαμόγελο. Ο Γιώργος, από τα τρία του χρόνια έπασχε από νεοπλασματική ασθένεια (VIDEO, PHOTOS)

Ο ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action στέκεται στο πλευρό παιδιών που έχουν ανάγκη και ο σημερινός αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι αφιερωμένος στον μικρό Γιώργο, ο οποίος την Τετάρτη (18.01) βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και γνώρισε τους αγαπημένους του παίκτες.

Ο Γιώργος, από τα τρία του χρόνια έπασχε από νεοπλασματική ασθένεια που επηρέασε την κίνησή του και την ομιλία του. Ο Γιώργος δεν το βάζει κάτω και δίνει καθημερινό αγώνα με φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες, αλλά αυτό που κάνει την μεγάλη διαφορά είναι η ψυχολογική στήριξη.

Κι εκεί τον βοηθάει ο ΠΑΟΚ που θα στηρίξει την επιθυμία του Γιώργου ν’ αποκτήσει τον δικό του σκύλο «σωματοφύλακα». Ένα ειδικά εκπαιδευμένο τετράποδο συνοδό που θα φορά ειδικό σαμάρι ισορροπίας, το οποίο θα βοηθά και θα στηρίζει τον Γιώργο στην προσπάθειά του να κινείται και να περπατά με μεγαλύτερη ασφάλεια και παράλληλα θα του κρατά συντροφιά.

Το δεύτερο κομμάτι της ψυχολογικής στήριξης αφορά την παρουσία του Γιώργου δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Γι’ αυτό κι ο εξάχρονος φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Τούμπα - μαζί με τα σκυλιά συνοδούς - φωτογραφήθηκε με τα ινδάλματά του και είδε μέρος της προπόνησης παρά τη συνεχή βροχή.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24