ΠΑΟΚ

Άφωνοι οι πιτσιρικάδες της Τότεναμ με την ατμόσφαιρα της Τούμπας

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η ατμόσφαιρα της Τούμπας στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ για τα πλέι οφ του UEFA Youth League, έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας.

Μια συνέντευξη του Χάρβεϊ Γουάιτ, του ποδοσφαιριστή που εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ των Λονδρέζων που έκρινε τελικά και την πρόκριση, στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ, είναι ενδεικτική των συναισθημάτων που δημιούργησε στους Άγγλους η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Ήταν δύσκολο να παίζεις σε αυτή την ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να τα καταφέρεις και να το εκλάβεις ως μια τεράστια εμπειρία. Για να πω την αλήθεια το ευχαριστήθηκα να αγωνίζομαι μπροστά ίσως στο μεγαλύτερο πλήθος που με είδε να παίζω ποδόσφαιρο. Έτσι προσπάθησα να αντεπεξέλθω", είπε ο νεαρός και συνέχισε:

"Για να είμαι ειλικρινής μπορεί να ακούγαμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά δεν τους αντιλαμβανόμασταν πραγματικά γιατί προσπαθούσαμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα.

Σε κάθε κόρνερ που κέρδιζε ο ΠΑΟΚ σε κάθε στημένη μπάλα, μπορούσαμε να νιώσουμε την πίεση από τις φωνές των αντιπάλων που, με την ενίσχυση του κόσμου, φώναζαν συνεχώς ο ένας στον άλλον. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Ακόμη και όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο, ενώθηκαν περισσότερο μεταξύ τους ως ομάδα και με τον κόσμο τους. Όσο περνούσε η ώρα σκεφτόμουν ότι θα τα καταφέρουμε, κρατώντας όσο μπορούσαμε περισσότερο την μπάλα και μην επιτρέποντας στους αντιπάλους μας να αποκτήσουν μομέντουμ και να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το να κάνεις προθέρμανση και στη συνέχεια να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσους οπαδούς, ακόμη και αν υποστηρίζουν την άλλη ομάδα, είναι εξαιρετικό", τόνισε ο Χάρβεϊ Γουάιτ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ