ΠΑΟΚ

Το πρώτο "crash test" χωρίς τον Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Στο πρώτο ντέρμπι του χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τον πρώτο του σκόρερ. "Crash test" για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς τον ποδοσφαιριστή που στην ουσία καθάρισε γι αυτόν στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Τούμπα με δύο προσωπικά του γκολ. Ο Πρίγιοβιτς που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής δεν είναι πλέον κάτοικος Θεσσαλονίκης, αν και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτόν.

Τι έχει πετύχει ο Σέρβος στα δύο χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα στα ντέρμπι των Big-4;

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Απέναντι στην ΑΕΚ για παράδειγμα είχε σε επτά παιχνίδια 3 νίκες και 4 ήττες, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτές το περυσινό ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα που δεν τελείωσε ποτέ.

Είχε δύο ήττες στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδια πρωταθλήματος: με 3-0 το Μάρτιο του 2017, στο πρώτο του ντέρμπι και με 1-0 την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Ενδιάμεσα είχαν γίνει άλλα δύο χαμένα για τον ΠΑΟΚ ντέρμπι για τα playoffs του πρωταθλήματος της περιόδου 2016-17.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έπαιξε και στους δύο, νικηφόρους για την ομάδα του, τελικούς κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Μάλιστα στον τελευταίο, αυτόν που έγινε στο ΟΑΚΑ έχασε και πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μπάρκας. Ωστόσο η εμφάνιση του Σέρβου ήταν πολύ καλή. Ήταν συμμετοχικός και είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα.

"ΠΡΙΓΙΟ" ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε σε τρία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τα δύο. Στο ένα, αυτό της περιόδου 2016-17 στην Τούμπα, ο Σέρβος μάλιστα πέτυχε και ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο περιβόητο ντέρμπι της περασμένης σεζόν που δεν ξεκίνησε ποτέ πάντως ο Πρίγιοβιτς δεν ήταν διαθέσιμος για τον προπονητή του λόγω τραυματισμού.

ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ, ΠΕΝΤΕ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο αγαπημένος αντίπαλος του Πρίγιοβιτς από τους τρεις μεγάλους της Αθήνας ήταν χωρίς αμφιβολία ο Παναθηναϊκός. Ο Σέρβος απέναντι στους “πράσινους” πέτυχε πέντε γκολ σε έξι αγώνες, όσες και οι νίκες που είχε με αυτόν στη σύνθεση του ο Δικέφαλος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με δυο δικά του γκολ άλλωστε ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα ιστορικό διπλό στη Λεωφόρο στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ