ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Πανθρακικού

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Πανθρακικού

Στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας έριξε το βάρος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εν όψει του ματς του Πανθρακικού με τον Λεβαδειακό.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει τρεις πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει τρεις πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα το ειδικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χρήστος Τζάνης και Ίγκορ Ντε Σόουζα, ενώ ο Γιάννης Χρήστου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της Τρίτης (30/09).

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game. Στο δεύτερο μέρος του οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής δούλεψαν υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της μεσοεπιθετικής ανάπτυξης.

Έπειτα από το τέλος παρακολούθησαν βίντεο και δέχθηκαν τις οδηγίες του προπονητή τους, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, εστιάζοντας ιδίως σε ζητήματα τακτικής φύσεως. Η προετοιμασία για την 6η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16 θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ