ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τέλος ο Ρόκα από τον Πανθρακικό

Τέλος ο Ρόκα από τον Πανθρακικό
Ρόκα INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον Μανουέλ Ρόκα είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) οι άνθρωποι του Πανθρακικού, από την οποία προέκυψε "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα της Κομοτηνής.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή, θέλοντας με αυτήν την αλλαγή να "ταρακουνήσει" τους παίκτες, μήπως και η συνέχεια είναι καλύτερη.

Η διοίκηση συναντήθηκε την Τρίτη (15/9) το μεσημέρι με τον Ισπανό και του εξήγησε πως θέλει να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την ελπίδα πως αυτή θα αποειχθεί ωφέλιμη για τη συνέχεια της Super League. Ο Ρόκα πλήρωσε το μάρμαρο για το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League (τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) και το απόγευμα της Τρίτης (15/9) βρέθηκε για τελευταία φορά στην προπόνηση, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Αγγελόπουλου, Παντελίδη και Κάντα.

Η επίσημη ανακοίνωση

Το διαζύγιο των δυο πλευρών επισημοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Κομοτηνής που ανέφερε:

"Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χοσέ Μάνουελ Ρόκα Κάσες και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο".

Τα πρώτα ονόματα

Ο Ρόκα είχε αναλάβει τον περασμένο Νοέμβριο του 2014 την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και μετά την επίτευξη της παραμονής ανανεώθηκε η συνεργασία. Την περασμένη σεζόν καθοδήγησε τους Θρακιώτες σε 27 αναμετρήσεις, μετρώντας 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Όσο για τους υποψήφιους διαδόχους, τα πρώτα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί στην πόλη της Κομοτηνής είναι αυτά των Σάββα Παντελίδη, Παύλου Δερμιτζάκη αλλά και Σάκη Τσιώλη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ