ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τα αίτια της "καθίζησης" του Πανθρακικού

Τα αίτια της "καθίζησης" του Πανθρακικού
Πανθρακικός, Μαρκόφσκι, Σερφά INTIME SPORTS

Ύστερα από τρεις αγώνες πρωταθλήματος ο Πανθρακιικός, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το Sport24.gr αναλύει τα αίτια της αγωνιστικής "καθίζησης" της ομάδας της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Super League.

Μία ακόμα ήττα για τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό αυτή τη φορά. Η τρίτη σερί ύστερα από αυτές με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια. Υπάρχουν λόγοι που το θρακιώτικο συγκρότημα του Μανουέλ Ρόκα δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στη Super League, τις οποίες το Sport24.gr επιχειρεί να αναλύσει...

1. Από τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια στη Super League είναι ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ήταν ανέφικτο να πέρασει με επιτυχία από τη διαδικασία της αδειοδότησης. Ως εκ τούτου κανένα δικαίωμα για μεταγραφή περισσότερων από τριών παικτών άνω των 24 ετών. Η ομάδα της Κομοτηνής αναγκάστηκε να πορευτεί σε λύσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, κάτω 24, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας (Γαβριηλίδης, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Γκέκας).

2. Ένας από τους ξένους που αποκτήθηκε και κάλυψε τη μία από τις τρεις θέσεις ξένων, τις οποίες είχε το δικαίωμα να υμπληρώσει ο Πανθρακικός, ήταν ο Βάλτερ Μπαλούφο. Ο 26χρονος Ισπανός δεν έχει καταφέρει να καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής, καθώς παραμένει τραυματίας. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται τέτοιων παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.

3. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά καθυστέρησε πολύ να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Πανθρακικός. Έτσι ο πολύπειρος παίκτης δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, με αποτέλεσμα ο Ρόκα να στερείται των υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει.

4. Όταν μια ομάδα όπως είναι ο Πανθρακικός κατεβαίνει στο Αγρίνιο χωρίς όλα τα "δυνατά" του χαρτιά, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Πλην του Μπαλούφο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τζάνης, Λαδάκης και Ηλιάδης έμειναν εκτός. Άλλοι επειδή είναι τραυματίες, άλλοι επειδή είναι ανέτοιμοι. Ο Ίγκορ, για παράδειγμα, μπορεί με μια ενέργεια να χαρίσει βαθμό ή βαθμούς. Όταν δεν αγωνίζεται αυτός, ο Πανθρακικός χάνει πολύ από την όποια δυναμική του.

5. Πέρα από το πρόβλημα στα μετόπισθεν (έχει δεχτεί 5 γκολ σε 3 ματς), πρόβλημα παρατηρείται και στη γραμμή κρούσης. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια οι "πράσινοι" δεν έχουν βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, ήττα με 2-0 από τη Βέροια, ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ