ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στον Πανθρακικό Ελευθερόπουλος - Βενετίδης

Στον Πανθρακικό Ελευθερόπουλος - Βενετίδης
Ελευθερόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον Μανουέλ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Βοηθός του "Ελέ" ο Στέλιος Βενετίδης.

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από την Παρασκευή (18/9) ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο "Ελέ" συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής και αναλαμβάνει να την καθοδηγήσει από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο 39χρονος έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Τζελέπη και είναι η 2η φορά που θα εργαστεί στη Super League, έπειτα από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2012-2013. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ο Ελευθερόπουλος δούλεψε στην ΑΕΚ Λάρνακα, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Football League.

Στο πλευρό του στην ομάδα της Θράκης θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, με τον οποίο συνυπήρξαν στη θεσσαλική ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανθρακικός έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League, για αυτό και απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή ο Μανουέλ Ρόκα.

Ελευθερόπουλος και Βενετίδης πιάνουν άμεσα δουλειά στους Θρακιώτες και θα βρίσκονται στον πάγκο στον προσεχή αγώνα με την Καλλονή, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (23/9, 18.15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα την πορεία του Ελευθερόπουλου ως προπονητής:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΕΣ-ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-ΗΤΤΕΣ
2012-2013 Πανιώνιος Super League 9 - 1 - 14
2013-2014 ΑΕΚ Λάρνακα Α' Κύπρου 5 - 4 -5
2014-2015 Ολυμπιακός Βόλου Football League 14 - 2 - 9

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ