ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: ''Υπερήφανος για τους παίκτες μου''

Ρόκα: ''Υπερήφανος για τους παίκτες μου''
Ρόκα INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του και υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο προπονητής του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα, στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Αρχικά ο Ισπανός ανέφερε: '' Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αυτοί είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Όση τακτική κι αν βάλουμε σε κάθε ματς, τα περισσότερα εξαρτώνται από αυτούς. Κι είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν σε άλλο ένα παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι παίκτες παλεύουν για τη φανέλα που φοράνε και φαίνεται αυτό. Να ξέρετε ότι θα όλοι θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος και μαζί θα πετύχουμε και θα πανηγυρίσουμε για την επίτευξη του στόχου μας''.

Είπε ακόμη: ''Όσον αφορά το αγωνιστικό, δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σίγουρα δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε μετά να κρατήσουμε το προβάδισμά μας μέχρι το τέλος, έχοντας αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν πως αντέχουν την πίεση, βγάζουν ψυχή και παλεύουν για τη φανέλα του Πανθρακικού με όλες τους τις δυνάμεις. Μάθαμε από κάποια λάθη που κάναμε στο παρελθόν, έχουμε καλύτερη ψυχολογία πλέον και προσπαθούμε με καλύτερο τρόπο και παίζουμε πιο ήρεμα, ακόμα κι αν το σκορ είναι μόνο 1-0. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αναμέτρηση, όπως κάνουμε κι ως τώρα''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ