ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: ''Εξαιρετική η σχέση μας με τη Γαλατάσαράι''

Ρόκα: ''Εξαιρετική η σχέση μας με τη Γαλατάσαράι''
Ρόκα, Χαμζάογλου

Ο Μανουέλ Ρόκα καθοδήγησε τον Πανθρακικό στη νίκη σε βάρος της Γαλατάσαράι και μίλησε στο Sport24.gr για την εμπειρία που βίωσε αυτός και οι παίκτες του από την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πανθρακικός νίκησε 2-0 τη Γαλατάσαράι στο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (29/3) στην Κωνσταντινούπολη. Μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα της Κομοτηνής, παρότι οι Τούρκοι παρατάχθηκαν χωρίς τους διεθνείς τους.

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Γαλατά και στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στα δύο κλαμπ. ' 'Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα. Παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, που ασφαλώς και έχουν το μυαλό τους περισσότερο στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν'' ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: ' 'Η επικοινωνία που έχουμε με τη Γαλατάσαράι και γενικά οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει είναι εξαιρετικές. Πήγα στο γραφείο του προπονητή της, ο οποίος μου είπε να πηγαίνω εκεί όποτε θέλω, να παρακολουθώ προπονήσεις. Μου αρέσει αυτό, γιατί μαθαίνω πολλά. Το έχω ξανακάνει να παρακολουθώ προπονήσεις άλλων μεγάλων ομάδων, όπως της Βιγιαρεάλ, της Γκένκ, ενώ το καλοκαίρι πήγα για δύο μέρες και στο Μάντσεστερ''.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού κατέστησε σαφές ότι όλη η προσοχή πέφτει πλέον στη Superleague. ''Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια επειδή νικήσαμε τη Γαλατάσαράι. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μείνουμε στη Superleague. Εκεί επικεντρωνόμαστε πλέον. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι μεγάλης σημασίας''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ