ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πλήρωσε Σέρεμετ, Μακρυδημήτρη ο Πανθρακικός

Πλήρωσε Σέρεμετ, Μακρυδημήτρη ο Πανθρακικός
Σέρεμετ INTIME SPORTS

Ο Πανθράκικος "παλεύει" να κρατηθεί στη Super League και παράλληλα η διοίκηση επιδιώκει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με παλιές οφειλές. Πληρώθηκαν οι Σέρεμετ και Μακρυδημήτρης.

Ντίνο Σέρεμετ και Διονύσης Μακρυδημήτρης είχαν κινηθεί νομικά σε βάρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, η οποία ωστόσο ό,τι οικονομική εκκρεμότητα είχε με τους δύο ποδοσφαιριστές τη διευθέτησε. Ο πρώτος ήταν ο Σλοβένος γκολκίπερ που φόρεσε τη φανέλα των Θρακιωτών τη σεζόν 2013-2014 , ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε στην ομάδα της Κομοτηνής από το 2011 μέχρι το 2014.

Από εδώ και στο εξής, οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να ξεμπερδέψουν με τον Ισπανό Σέρχιο Μολίνα, που έπαιξε το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 στους ακρίτες. Προσφυγή είχε καταθέσει και ο 25χρονος μπακ, Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε 25 ματς.

Χωρίς Ίγκορ, Τζάνη

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε αμέσως μετά τους 18 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Ηλιάδης, Μεχία, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χαβίτο, Βάλτερ, Νικόλτσης, Χασομέρης, Μαρκόπουλος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ίγκορ και Τζάνης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ