ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πλάνα χωρίς τον Βάλτερ κάνουν στον Πανθρακικό

Πλάνα χωρίς τον Βάλτερ κάνουν στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Βάλτερ έμεινε εκτός προπόνησης και όπως όλα δείχνουν ο Ελευθερόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεση του στο κυριακάτικο (25/10) ματς με την Ξάνθη

Χωρίς τον Βάλτερ, όπως όλα δείχνουν, θα υποδεχθεί ο Πανθρακικός την Ξάνθη καθώς ο άσος της ομάδας της Κομοτηνής δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ και την Πέμπτη έλειψε από την προπόνηση της ομάδας.

Ο Ελευθερόπουλος θα περιμένει να δει αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί την Παρασκευή προκειμένου να είναι 100% σίγουρος η όχι για την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Κυριακής (22/10-17:15), με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Την Πέμπτη η προπόνηση διεξήχθη το πρωί στο αθλητικό κέντρο και ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Πανθρακικού χωρίστηκαν σε γκρουπ, ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται και δούλεψαν, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, στην αμυντική τακτική καθώς και στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα φάσεων, αντίστοιχα.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Βάλτερ, μη έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί την Παρασκευή (23/10), εκ νέου με πρωινή προπόνηση".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ