ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παπαγεωργίου: "Πάντα στόχευα στο βραβείο"

Παπαγεωργίου: "Πάντα στόχευα στο βραβείο"
Παπαγεωργίου, Καραολάνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη (18/11) στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου "Best Goal" της 10ης αγωνιστικής που κατέκτησε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στην ψηφοφορία που συνδιοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, κ. Τάσος Καραολάνης, ο οποίος, παραδίδοντας το βραβείο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας και δίνοντάς του συγχαρητήρια, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Όλοι στον Πανθρακικό αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γκολ που σημείωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου απέναντι στον ΠΑΟΚ και για το βραβείο που κατέκτησε. Είναι τιμητικό και για την ομάδα μας αλλά και για τον ίδιο που το γκολ του ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Ήταν αφενός ένα τέρμα πολύ όμορφο και αφετέρου πολύ σημαντικό, καθώς συνέβαλε καθοριστικά ώστε η ομάδα μας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έπειτα από μια συνολικά εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για το χαρακτήρα του όσο και για τις αγωνιστικές του δυνατότητες αυτά τα δυόμισι χρόνια που βρίσκεται στον Πανθρακικό και του εύχομαι να είναι υγιής και να ζήσει πολλές ανάλογες στιγμές στο μέλλον με την ομάδα μας. Ταυτόχρονα, ελπίζω η σημερινή βράβευση να είναι απλά η αρχή για φέτος και να ακολουθήσουν και άλλες σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία που πιστεύουμε ότι θα στο εξής έχει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα».

Παπαγεωργίου: "Πάντα στόχευα στο βραβείο"
INTIME SPORTS

Με το βραβείο, που φέρει το όνομά του, ανά χείρας, ο Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Πρώτα πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καραολάνη για τις ευχές του και τα όμορφα λόγια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι το πρώτο γκολ στην καριέρα μου με τον Πανθρακικό βραβεύτηκε ως το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Δεν είμαι συνηθισμένος να σκοράρω, ωστόσο αισθάνομαι πολύ καλά που με αυτό το τέρμα βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας στόχος που είχα πάντοτε να κατακτήσω ένα βραβείο, χαίρομαι που εκπληρώθηκε και συνεχίζω να ονειρεύομαι τα καλύτερα για μένα και την ομάδα».

Όσο για το πού αφιερώνει το βραβείο που κατέκτησε, ο 28χρονος αμυντικός τόνισε: «Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στην οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Επίσης στη δεύτερη οικογένειά μου, που είναι η ομάδα. Άλλωστε, μόνο μέσα από την ομαδική προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες και τα γκολ. Εύχομαι η καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε εναντίον του ΠΑΟΚ και η ισοπαλία αυτή να μας δώσουν την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση, για να έχουμε καλύτερη συνέχεια αλλά και να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα μπορούσαμε και όσο συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια τη δύναμη της έδρας μας. Για το λόγο αυτό είμαστε αναγκασμένοι πλέον σε κάθε παιχνίδι στο ΔΑΚ, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας, να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ