ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με απουσίες κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου

Με απουσίες κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου
Πανθρακικός Μελίσσης Ροτζέριο Σερφά INTIME SPORTS

Τραυματισμοί και κόπωση επιβάλλουν στο τεχνικό του Πανθρακικού, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να αφήσει εκτός αποστολής ορισμένα βασικά του στελέχη για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, την Τρίτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής (15:00), για τη 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον τεχνικό της θρακικής ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να αφήνει εκτός αποστολής μερικούς από όσους ταξίδεψαν στην Αθήνα για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα οι Λαδάκης και Χασομέρης υπεβλήθησαν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών που "κληρονόμησαν" από το ματς με τον Ατρόμητο. Για λόγους ξεκούρασης έμειναν εκτός αποστολής οι Πασχαλάκης, Σερφά, Μελίσσης και Ηλιάδης.

Αντίθετα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υπολογίζονται οι Τζελέπης, Παπαχρήστος, Μπαϊκάρα (ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Ατρόμητο), Ψάλτης και Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ψάλτης, Σέτι, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χαβίτο

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ