ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε τρία πανεύκολα γκολ"

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε τρία πανεύκολα γκολ"
Άκης Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε για την ήττα του Πανθρακικού και τη συνέχεια της σεζόν για την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Πανθρακικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τελικό αποτέλεσμα: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος. Τα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε ήταν το κλειδί. Ήταν και τα τρία πανεύκολα. Θέλω να κρατήσω την καλή διάθεση που είχαν οι παίκτες μας. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία καλή ομάδα όως ο ΠΑΟΚ και δέχεσαι γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τότε και ψυχολογικά είναι δύσκολο. Κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε για τα επόμενα ματς. Εχουμε ένα ματς Κυπέλλου μπροστά, αν και βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος"

Για το αν το δεύτερο γκολ ήταν το πλέον καθοριστικό: "Ναι, ήταν γιατί και στο πρώτο ημίχρονο Και στο πρώτο ημίχρονο,παρόλο που προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ το ματς ήταν ισορροπημένο. Όταν με το καλημέρα δεχθήκαμε γκολ στο δεύτερο μέρος ήτανξ πλέον πολύ δύσκολο".

Για το αν τα γκολ ήταν αποτέλεσμα της ποιότητας του ΠΑΟΚ ή λαθών από πλευράς των παικτών του: "Για να μην αδικήσω κάποιον, ήταν συνδυασμός. Έπαιξε ρόλο και η ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ και λάθη δικά μας που έγιναν.

Για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχονται οι παίκτες του: "Πρέπει να το συζητήσουθκμε για να βρούμε λύση. Ο Λαδάκης που συμπλήρωσε κάρτες δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό (σ.σ. στο ίδιο ματς θα λείψει και ο Σέρεμετ)

Για το αν η ήττα αποτρέπει τον Πανθρακικό από το να ζητήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα: "Ήμουν ξεκάθαρος. Ο στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η σωτηρία, Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στο Κϋπελλο θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό: "Είναι κοντά στον Ολυμπιακό, Θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ