ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Mάντζιος: "Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη"

Mάντζιος: "Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε κομβική για την ομάδα του τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως ο Πανθρακικός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

"Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιξε αρχικά με 10 και στο τέλος με 9 παίκτες.

Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, ήταν κομβική όπως είχαμε πει και πριν το τέλος του ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν κι επιβεβαιώσαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα.

Πρέπει πλέον να πέσουν οι τόνοι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Απόλλωνα. Περιορίσαμε αμυντικά τον ΠΑΣ, που συνήθως κάνει πολλές ευκαιρίες και μας απείλησε μόνο στη φάση με τον Τσάβες.

Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα κι όταν το κάνει μια ομάδα αυτό, σίγουρα της δίνει βαθμούς", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πανθρακικού, ο οποίος είπε για τον τραυματισμό του Ιγκόρ:

"Περισσότερο βγήκε προληπτικά, δε νομίζω ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Είναι έμπειρο παιδί και ξέρει πότε πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του".

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο τόνισε: "Σίγουρα πλάνα και συζητήσεις γίνονται, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Μετά θα δούμε τις ανάγκες που έχουμε σαν ομάδα. Επίσης δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για αποχωρήσεις, δεν έχουν βάσει όλα όσα γράφονται.

Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι στα πλάνα μας, απλά κάποιες φορές, όταν η ομάδα είναι πλήρης, αναγκαστικά κάποιοι παίκτες μένουν εκτός".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ