ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Το σπάνιο φαινόμενο του Ατρόμητου"

Ελευθερόπουλος: "Το σπάνιο φαινόμενο του Ατρόμητου"
Ελευθερόπουλος INTIME SPORTS

Σπάνιο φαινόμενο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον εφετινό Ατρόμητο. Πού αφιέρωσε τη νίκη του Πανθρακικού στο Περιστέρι ο "Ελέ".

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είπε μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου: "Είναι μια χαρούμενη μέρα για μας. Αφιερώνουμε την εμφάνιση στον αδερφό του κυρίου Καραολάνη που έφυγε από τη ζωή. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να του δώσουμε".

Συνέχισε λέγοντας: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει το σπάνιο φαινόμενο να έχει να δουλέψει με δύο σπουδαίους προπονητές μέχρι τη μέση της χρονιάς και που διαθέτουν τρομακτική ποιότητα, έχοντας παίκτες στον πάγκο όπως ο Μαρσελίνιο, ο Ουσέρο και ο Στόιτσεφ. Κανένας παίκτης δεν ξέφυγε από τις οδηγίες που είχαμε δώσει. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς κρίνεσαι από το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου κυρίως για την εμφάνιση".

Για το αν αλλάζει πλέον η ψυχολογία στην ομάδα του: " Η ψυχολογία έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Ακόμα και στην ιατρική χρειάζονται πολλές συνεδρίες, πόσω μάλλον σε ένα γκρουπ 30 παικτών. Η ψυχολογία είναι παρεξηγημένη έννοια. Σίγουρα βοηθάει το τρίποντο και δίνει μια επιπλέον ώθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ