ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα"

Ελευθερόπουλος: "Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα"
Καπετάνος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως μοναδικός στόχος του Πανθρακικού είναι το πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Τούμπα.

Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του για να πετύχουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε πως ο Πανθρακικός θα παρουσιαστεί διαφορετικός στη συνέχεια.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Παίξαμε με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδι και για πρώτη φορά με 4-3-3 και ένα αμυντικό χαφ. Πήγαμε αρκετά καλά σε μεγάλο διάστημα του αγώνα και εμείς ήμασταν εκείνοι που χάσαμε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ροτζέριο και τον Νικόλτση στο δεύτερο ημίχρονο. Μοναδικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί περιμένω να βάλουμε γκολ για να πάρουμε βαθμούς".

Για τον ΠΑΟΚ και το μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα δώσουν και πάλι οι δύο ομάδες, ο Ελευθερόπουλος τόνισε: " Εμείς είχαμε πολλές αλλαγές σήμερα και σίγουρα θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Και ο ΠΑΟΚ το ίδιο, μια και δεν έπαιζε ο Τζιόλης, τα στόπερ, αλλά και ο Μακ με τον Ροντρίγκεζ που είναι παίκτες άλλου επιπέδου. Γενικά ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά είτε το 3-4-2-1, είτε το 3-5-2, με καλές αποστάσεις, με σωστές τοποθετήσεις από τα στόπερ και γενικά πιστεύω ότι την δεδομένη στιγμή είναι μετά τον Ολυμπιακό η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Τέλος για την δική του ομάδα στο πρωτάθλημα, προσέθεσε: "Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται. Και σήμερα κάποιοι παίκτες μας έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε περισσότερο. Μέχρι τώρα στους αγώνες με τιμωρούν κάποιοι τερματοφύλακες αντιπάλων όπως ο Τζέναμο με την Ξάνθη, ακόμη και σήμερα ο Γλύκος. Συνεχίζουμε…".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ