ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έγινα για σένα... Τούρκος

Έγινα για σένα... Τούρκος
INTIME SPORTS

Τον παλιό, καλό του, εαυτό θυμήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος σκόραρε δύο φορές με κεφαλιά (!) σε βάρος του Δικεφάλου, οδηγώντας την ομάδα του σε μια ισοπαλία βαθμολογίας και ψυχολογίας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά πέτυχε στην Τούμπα, σε 35 αγωνιστικά λεπτά, ένα γκολ περισσότερο από όσα είχε σημειώσει τα προηγούμενα 2 χρόνια σε 59 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού!

Ή αν προτιμάτε, πέτυχε όσα γκολ είχε σημειώσει ο Πανθρακικός στις προηγούμενες 9 αγωνιστικές! Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Τούρκος σε βάρος του ΠΑΟΚ, βοήθησε την ομάδα του να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας τα 15 τέρματα σε 226 ματς στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 31χρονος μέσος αγωνίζεται στη χώρα μας 14 χρόνια! Από το 2001, όταν υπήρξε μέλος της Ξάνθης, στην οποία έμεινε μέχρι το 2008. Τον Ιανουάριο του '08 πήγε στον Πανσερραϊκό, τον οποίο οδήγησε από την Football League στην Super League. Με τα "Λιοντάρια" είχε 24 συμμετοχές το 2008-09 στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη χρονιά πήγε στον Παναιτωλικό της Football League. Στο Αγρίνιο έκανε ρεκόρ καριέρας όσον αφορά την επίτευξη τερμάτων, αφού χρίστηκε σκόρερ 8 φορές σε 32 ματς την 1η σεζόν, ενώ πέτυχε 2 γκολ σε 29 εμφανίσεις τη δεύτερη (2010-11).

Από το 2011 είναι μέλος του Πανθρακικού, με τη φανέλα του οποίου έχει σκοράρει 11 φορές σε 154 συμμετοχές.

Όσον αφορά τον σκόρερ του εκπληκτικού γκολ του Πανθρακικού στην Τούμπα, Θανάση Παπαγεωργίου, ήταν το πρώτο του στην Σούπερ Λίγκα. Τέσσερα έχει σημειώσει στη Γ’ και τρία στη Β’ Εθνική.

  • Μπορεί να πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, αλλά ο Πανθρακικός παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, έχει 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ περισσότερο από όσα είχε σημειώσει στις προηγούμενες 9 αγωνιστικές, σκοράροντας μάλιστα μετά από 3 παιχνίδια. Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν η 2 εκτός έδρας, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στις υπόλοιπες 3 εξόδους του από την Κομοτηνή, δεν σκόραρε και υποχρεώθηκε σε ισάριθμες ήττες με γκολ 0-7.
  • Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει τον Πανθρακικό στην Τούμπα, αφού στα προηγούμενα 5 παιχνίδια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καταφέρει το «απόλυτο». Παράλληλα, ήταν και η πρώτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων, αφού στα προηγούμενα 10 ματς, ο ΠΑΟΚ είχε 9 νίκες και ο Πανθρακικός μία (πέρυσι με σκορ 3-1).
TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ