ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Διαψεύδει την προσφυγή ο Μεχία

Διαψεύδει την προσφυγή ο Μεχία
Μεχία INTIME SPORTS

Ο Αλφρέδο Μεχία τοποθετήθηκε για τις πληροφορίες που τον θέλουν να καταθέσει προσφυγή για να απελευθερωθεί από τον Πανθρακικό.

Ο Αλφρέδο Μεχία φερόταν διατεθειμένος να καταθέσει προσφυγή για να αποδεσμευτεί από τον Πανθρακικό, όμως ο ίδιος το διέψευσε μέσω δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο χαφ από την Ονδούρα υποστήριξε ότι απολαμβάνει την παραμονή του στην Κομοτηνή και δεν προτίθεται να αποχωρήσει, παρά μόνο συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Αλφρέδο Μεχία Εσκομπάρ.

«Θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, που κι εγώ έκπληκτος διάβασα, σύμφωνα με τα οποία προτίθεμαι να καταθέσω προσφυγή κατά της ομάδας μου. Πρόκειται για κάτι που δεν έχει καμία βάση. Είμαι χαρούμενος στον Πανθρακικό και απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχω από την ομάδα και την διοίκηση σε όλους τους τομείς. Επίσης, τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου είμαστε ευχαριστημένοι με τη ζωή στην πόλη της Κομοτηνής και στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο το να δίνω σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε το στόχο μας».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ