ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Ντιγκινί

Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Ντιγκινί
INTIME SPORTS

Ο Νικολά Ντιγκινί ένιωσε την Πέμπτη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Πανθρακικός υποδέχεται, στην Κομοτηνή την Κυριακή, την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να "πονοκεφαλιάζει" με τον Νικολά Ντιγκινί.

Μπορεί το πρόβλημα με τη βίζα να κράτησε τον Άλβαρο Μεχία μακριά από την πατρίδα του, Ονδούρα, να βγήκε σε καλό καθώς κράτησε τον Κεντροαμερικάνο στην Κομοτηνή να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε την Πέμπτη να του προκύπτει ένα νέο πρόβλημα.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός, Νικολά Ντιγκινί, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ, για την 11η αγωνιστική της Super League, κρίνεται αμφίβολη.

Ουσιαστικά, θα κριθεί στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου. Από αυτήν της Πέμπτης απουσίασαν, επίσης, οι Χρήστος Τζάνης και Ίγκορ, αμφότεροι τραυματίες. Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Στέλιος Ηλιάδης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ