ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Βρέθηκε λύση με το γηπεδικό του Πανσερραϊκού

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αίσια έκβαση είχαν οι συζητήσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τους αρμοδίους του Δήμου Σερρών και αποφασίστηκε ο σύλλογος να μην μοιραστεί το γήπεδο και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Βρέθηκε λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Πανσερραϊκού, κατόπιν συζητήσεων με τον Δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη, και τον πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου, Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, θα αγωνιστεί κανονικά και τη φετινή σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά σε αντίθεση με προηγούμενη απόφαση, δεν θα το μοιραστεί με την Ελπίδα Σκουτάρεως. Τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ.

Μάλιστα, τα "λιοντάρια" θα αναλαμβάνουν και την υποχρέωση να μιλήσουν με την Ελπίδα, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, ώστε να βρεθεί έδρα για να χρησιμοποιήσει τη φετινή σεζόν.

Επιπροσθέτως, οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο Άνω Μητρούσι Σερρών, έξι χιλιόμετρα έξω από την πόλη, και στο μεγάλο γήπεδο της Ομόνοιας, όταν ο σύλλογος ολοκληρώσει βελτιωτικές εργασίες. Μέχρι τότε, οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε άλλα γήπεδα της περιοχής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ