ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Κατσαβάκης

Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Κατσαβάκης
Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Πανσερραϊκός, η διοίκηση του οποίου έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Κατσαβάκη. Υπηρεσιακός ο Παύλος Δημητρίου με Ζάκυνθο.

Η κακή πορεία του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται. Τα "λιοντάρια" βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έπειτα από εννέα αγωνιστικές και η έλευση του Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Βασιλακάκη, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Προ ημερών οι Σερραίοι έχασαν 1-0 από τον Πανελευσινιακό και ο Μάκης Κατσαβάκης δεν συνεχίζει στον πάγκο. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον πολύπειρο τεχνικό και ως εκ τούτου στον αγώνα με τη Ζάκυνθο, υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Παύλος Δημητρίου.

Το διάστημα που καθοδήγησε τον Πανσερραϊκό ο Κατσαβάκης μέτρησε τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Μάλιστα το διαζύγιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τον Κατσαβάκη ήρθε δύο μέρες μετά από την εκτός έδρας ήττα στην Ελευσίνα από τον Πανελευσινιακό με 1-0.

"Η "ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964" ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Παύλος Δημητρίου", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της εξέλιξης στη τεχνική ηγεσία της ομάδας των Σερρών.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα. Με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κατσαβάκη. Αν αυτός θα είναι ο Δημητρίου ή κάποιος από τους Παναγιώτη Διλμπέρη, μέχρι προχθές του Αγροτικού Αστέρα, Απόστολου Χαραλαμπίδη, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, και Παναγιώτη Τζαναβάρα, πρώην του Παναιγιάλειου.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ