ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Κατσαβάκης αντί Βασιλακάκη στον Πανσερραϊκό

Κατσαβάκης αντί Βασιλακάκη στον Πανσερραϊκό
Βασιλακάκης INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανσερραϊκό ο Κώστας Βασιλακάκης, που πλήρωσε το... μάρμαρο για την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Παναχαϊκή. Αντικαταστάτης του ο Μάκης Κατσαβάκης.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Πανσερραϊκός. Το βράδυ του Σαββάτου (24/10), μετά την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή, η διοίκηση συναντήθηκε με τον Κώστα Βασιλακάκη και αποφάσισαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους.

Ο τεχνικός από την Κομοτηνή ήταν αυτός που ανέβασε τα "λιοντάρια" από τη Γ' Εθνική στη Football League, ενώ εφέτος σε τέσσερα παιχνίδια είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Διάδοχός του ο πολύπειρος Σερραίος Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος είχε εργαστεί στον Πανσερραϊκό και τη σεζόν 2001-2002, στη Β' Εθνική.

Κατά το παρελθόν ο 62χρονος Κατσαβάκης δούλεψε σε Εδεσσαϊκό, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα, Πανιώνιο, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Λεβαδειακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΚ Λάρνακα, Ηρακλή, Πιερικό, Δόξα Δράμας και Εθνικό Σερρών. Ο Πανσερραϊκός έπειτα από 5 αγώνες είναι 15ος με τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ