ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Aνακοίνωσε Βρούτσινα ο Πανσερραϊκός

Aνακοίνωσε Βρούτσινα ο Πανσερραϊκός

Ο Κροάτης επιθετικός, Μπόγιαν Βρούτσινα, θααγωνίζεται και επίσημα με τη φανέλα του Πανσερραϊκού την επόμενη χρονιά, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Βρούτσινα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στην Super League για έναν χρόνο.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού δήλωσε : "Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό με πολλές φιλοδοξίες και ποιότητα στους παίκτες. Ο προπονητής και το τιμ δουλεύουν σ’ επαγγελματικά πρότυπα και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Έχω ήδη πληροφορηθεί ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι πολύ πιστοί και τους υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου".

Ο Μπόγιαν Βρούτσινα ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την Σλάβεν Μπελούπο έχοντας 149 συμμετοχές και 45 γκολ. Το 2008 δόθηκε δανεικός στην Ντούισμπουργκ έχοντας 8 συμμετοχές και το 2010 φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ με 10 συμμετοχές και ένα γκολ.

Παράλληλα, παίκτης της ομάδας των Σερρών πρέπει να θεωρείται και ο Πορτογάλος, Ντιόγο Ζορντάο, ο οποίος αναχώρησε για την Ισλανδία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ