ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζαμάνης: "Κανένα επεισόδιο με τον Τσακίρη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φραστικό επεισόδιο με τον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο των "κυανέρυθρων", Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Δημοσιεύματα του Τύπου έφεραν τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνη, να έχει φραστικό επεισόδιο και λογομαχία με τον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο των "κυανέρυθρων", Κωνσταντίνο Τσακίρη λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του "Ιστορικού" διέψευσε κάθε αντιπαράθεση με τον Τσακίρη, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση που τρέφει η "κυανέρυθρη" οικογένεια για τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΑΝΗ:

"Θέλω να διευκρινίσω σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα, πως κανένα φραστικό επεισόδιο και καμία αντιπαράθεση δεν υπήρξε με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Άλλωστε η εκτίμηση που τρέφουμε τα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μεταξύ μας είναι γνωστή και δεν μπορεί να την διασαλεύσει τίποτα, πόσο μάλλον μια συζήτηση με τρίτο πρόσωπο μετά το τέλος ενός σημαντικού αγώνα όπου εύκολα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρερμηνείες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ