ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Πανιώνιο ο Τσιλούλης

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Τσιλούλης EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Τσιλούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ο 23χρονος εξαργύρωσε τις εφετινές του εμφανίσεις στον Απόλλωνα Λάρισας με μεταγραφή στη Super League.

Τον προηγούμενο μήνα είχατε ενημερωθεί ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ο 23χρονος Λαρισαίος επιθετικός, τελικά, έκλεισε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Εφέτος με τον Απόλλωνα Λάρισας έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και τα εξαργύρωσε με μεταγραφή σε ομάδα της Super League. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Στο τρέχον πρωτάθλημα έχει βάλει 8 γκολ σε 25 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο) και αν σημειώσει άλλα δύο τέρματα, θα ισοφαρίσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έως σήμερα, καθώς πέρυσι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη δεύτερη κατηγορία έβαλε εννέα τέρματα σε 29 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Δωτιέα Αγιάς (2013-2014) στη Γ' Εθνική, ενώ από το 2014-2015 μέχρι σήμερα αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία.

Το 2014-2015 έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου (23 εμφανίσεις, 3 γκολ), ομάδα των Σερρών, το πρώτο μισό του 2015-2016 πήγε στη Λαμία, ενώ το δεύτερο μισό στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμ., 4 τέρματα), στην οποία ανήκε και το 2016-2017. Ο Πανιώνιος το συνηθίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ποντάρει στο ντόπιο στοιχείο. Έτσι κινήθηκε και στην περίπτωση του Τσιλούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ