ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Ταποκό αλλά με Σιώπη ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Σιώπης, Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης τέθηκε στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου και ακολούθησε την αποστολή του Πανιωνίου στη Λαμία για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ο Μανώλης Σιώπης είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Πανιωνίου σε σχέση με το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΛ και την άνετη επικράτηση με 4-1.

Ο διεθνής μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου και πήρε την θέση του Ταποκό που έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης εκτός είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Οικονόμου που αναμένεται να παίρνει ξανά παιχνίδια στα πόδια του με την έαρξη του πρωταθλήματος.

Στην 20άδα που έχει ταξιδέψει στη Λαμία για την αναμέτρηση της Δευτέρας (2/10) έχουν συμπεριληφθεί οι: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Γλυνός, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ και Σιώπης.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για την απαγόρευση μετακίνησης

Εν τω μεταξύ ο Πανιώνιος έχει βγάλει ανακοίνωση για την απαγόρευση των οπαδών του στη Λαμία για την αναμέτρηση της Δευτέρας και ουσιαστικά καταφέρεται κατά της διοίκησης των γηπεδούχων που δεν χορήγησαν εισιτήρια.

Στην ανακοίνωση αυτή ο Πανιώνιος τονίζει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης των φιλάθλων της για το παιχνίδι της Δευτέρας στη Λαμία.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά την άρνησητης ΠΑΕ Λαμία να χορηγήσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επίσημα είχε εγγυηθεί για την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της, οι οποίοι άλλωστε έχουν αποδείξει διαχρονικά το ήθος τους, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Σε κάθε περίπτωση, θα πειθαρχήσουμε στην απόφαση του Υπουργείου και απλά ευχόμαστε η ΠΑΕ Λαμία να αποδείξει ότι δεν προέβη επιλεκτικά σε αυτή την εισήγηση και να πράξει το ίδιο στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ