ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα κόντρα στον Πανθρακικό ο Πανιώνιος

Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα κόντρα στον Πανθρακικό ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Την επιστροφή στις νίκες θέλει στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό ο Πανιώνιος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στην αποστολή όλους όσους μετείχαν και σε αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης "προσγείωσε" στην πραγματικότητα τους παίκτες του Πανιωνίου όπως δήλωσε αμέσως μετά το ματς με τους Αρκάδες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να δει τους παίκτες του να παρουσιάζουν τη Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό το ίδιο καλό πρόσωπο που είχαν δείξει και επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη. Το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και στην αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε όσους παίκτες είχε και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το Σάββατο το πρωί. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ