ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βόκολος: "Οι ομάδες πέφτουν μέσα στο γήπεδο"

Ο Λεωνίδας Βόκολος
Ο Λεωνίδας Βόκολος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως οι "κυανέρυθροι" θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Ο Πανιώνιος άγγιξε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά το γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε την Ένωση και της χάρισε την ισοπαλία (1-1). Ωστόσο, παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Λεωνίδας Βόκολος, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για το παιχνίδι είπε: "Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Έτσι όπως εξελίχθηκε σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Σίγουρα μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα και ο τρόπος που δεχτήκαμε την ισοφάριση. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες. Έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε τα playouts και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι καλύτερο. Οι ομάδες πέφτουν μέσα στο γήπεδο, έχουμε ακόμα επτά ματς και είμαστε υποχρεωμένοι και για τη φανέλα που φοράμε να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έως το τέλος".

Για την καλή εικόνα της ομάδας: "Η εικόνα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Κυρίως για την ψυχολογία των παιδιών. Η εμφάνιση τους δίνει δύναμη για την συνέχεια, να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους".

Για το τι είπε στους παίκτες: "Απλά πράγματα είπα. Το πρώτο ήταν πως αν υπάρχει έστω και το ελάχιστο το "εγώ" πρέπει να αλλάξει και να έχουμε το "εμείς". Μέσα από την ομαδικότητα πετυχαίνεις πράγματα, όπως και ο Πανιώνιος στο παρελθόν. Επίσης τους είπα ότι αν πέσουμε ή όχι θα το δούμε στο τέλος των playouts. Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να υπάρχουν κατεβασμένα κεφάλια και να λέμε ότι έχουμε πέσει από τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1: Ο Κλωναρίδης γλίτωσε την ήττα στο 92' με γκολάρα
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ