ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το μήνυμα Φούντα και Σιώπη μέσω social media

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ταξιάρχης Φούντας και Μανώλης Σιώπης σχολίασαν μέσω social media τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και την θερμή υποδοχή του κόσμου στη Νέα Σμύρνη.

Μεγάλο αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο το "διπλό" στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, που εδραιώνει τους "κυανέρυθρους" στην 2η θέση του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η διαφορά τους από την κορυφή μειώθηκε στους 7 βαθμούς, οκτώ στροφές πριν το τέλος της διοργάνωσης.

"Ποσό χαίρομαι που θα έχω τόσες πολλές όμορφες στιγμές να λέω στα παιδιά μου που έζησα με την Πανιωνάρα. Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας! Εα εα εα εα ε....", έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Ταξιάρχης Φούντας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη χαρά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την γενικότερη πορεία του Πανιωνίου.

"Ανεπανάληπτες στιγμές, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε αυτό τον κόσμο για την υποδοχή...", πόσταρε ο Μανώλης Σιώπης στον λογαριασμό του στο instagram, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τα όσα βιώνουν παίκτες και κόσμος φέτος στην πλατεία.

Anepanaliptes stigmes singxaritiria s ola t paidia k Se auto tn kosmo gia autin tn upodoxi...... #amazing #moment #panionios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Siopis (@siopis_manolis21) στις

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ