ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το εντυπωσιακό video της ΠΑΕ Πανιώνιος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Το εντυπωσιακό video της ΠΑΕ Πανιώνιος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Ναλιτζής

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/2, 19.30) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ετοίμασε ένα υπέροχο video, στο οποίο οι παλιοί δείχνουν το δρόμο στους νέους για την κατάκτηση του τροπαίου. (VIDEO).

Δύο Κύπελλα έχει κατακτήσει ο Πανιώνιος. Η πρώτη ήταν το 1979, όταν νίκησε 3-1 την ΑΕΚ με τέρματα των Αναστόπουλου, Λίμα και Παθιακάκη και η δεύτερη το 1998, όταν επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού με τέρμα του Ναλιτζή.

Νόνι Λίμα και Δημήτρης Ναλιτζής αποτελούν αμφότεροι μέλη της νυν ομάδας του Πανιωνίου και ενόψει των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, πρωταγωνιστούν στο video που ετοίμασε η ΠΑΕ για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Λίμα και Ναλιτζής δείχνουν το δρόμο της επικράτησης στους Γιώργο Μασούρα και Παναγιώτη Κόρμπο, οι οποίοι είναι βασικά μέλη των "κυανέρυθρων". "Η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί" αναφέρει ο Νόνι Λίμ. "Όλοι μαζί στο δρόμο για τον τελικό" επεσήμανε ο Ναλιτζής.

"Η δική μας στιγμή έφτασε" υποστήριξαν Μασούρας και Κόρμπος. Το πρώτο παιχνίδι υπενθυμίζεται ότι θα γίνει την Τετάρτη (28/2, 19.30) στη Νέα Σμύρνη. Δείτε το video:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ