ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Την Πέμπτη η πρώτη του Πανιωνίου, τη Δευτέρα στο Καρπενήσι

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την Πέμπτη (15/6) το πρωί έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση του Πανιωνίου με τον Μιχάλη Γρηγορίου να περιμένει τους παίκτες του για το πρώτο καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες εξετάσεις. Βγήκαν τα διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η φετινή χρονιά βρίσκει τον Πανιώνιο να επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις των "κυανέρυθρων" θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίς, στα μέσα Ιουλίου.

Κάτι το οποίο αναγκάζει τον "ιστορικό" να ξεκινήσει προετοιμασία δυο εβδομάδες μόλις μετά την ολοκλήρωση των play offs. Συγκεκριμένα την Πέμπτη (15/6) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν με τα πρώτα εργομετρικά και αιματολογικά τεστ ενώ την Παρασκευή θα περάσει από τις ίδιες εξετάσεις το δεύτερο γκρουπ.

Φυσικά σε αυτή τη πρώτη συγκέντρωση θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα ηγηθεί φέτος τις προσπάθειες των "κυανέρυθρων".

Επίσης νέα πρόσωπα θα είναι και οι Κότνικ, Μαϊσουράτζε που έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα από τον Πανιώνιο αλλά και ο Σαραμαντάς ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Αντίθετα θα απουσιάζουν οι Ρισβάνης, Σιώπης, Μπεν, Γιαννιώτης, Αντωνιάδης από το περσινό ρόστερ αλλά και όσοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα η ομάδα του Πανιωνίου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της περιόδου 2017-18 ξεκίνησε για τους «κυανέρυθρους». Μια χρονιά που βρίσκει τον ΙΣΤΟΡΙΚΟνα προετοιμάζετε και για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το πρωί. Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι υπόλοιποι θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Για την Παρασκευή τα δύο γκρουπ θα ακολουθήσουν το αντίστροφο πρόγραμμα.

Τέλος, την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017–2018

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται σε αρκετά χαμηλές τιμές και με δικαίωμα έκπτωσης σε όσους ανανεώσουν το διαρκείας τους.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Για τους ήδη κατόχους εισιτηρίου διαρκείας από την περασμένη σεζόν, ενημερώνουμε πως θα υπάρχει έκπτωση 10%. Το δικαίωμα ανανέωσης θα ισχύει έως τις 30 Ιουλίου.

Έκπτωση 10% θα προβλέπεται επίσης για τους συνταξιούχους και τους ανέργους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας η προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και διαδικτυακά μέσω του www.viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ 2 (κόκκινο-μπλε):Κανονικό: 130€
Ανανέωση: 117€
Άνεργοι – Συνταξιούχοι: 100€".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ