ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Θλάση ο Κόρμπος, χάνει τον Ολυμπιακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Κόρμπος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος υπέστη θλάση στον προσαγωγό, θα μείνει εκτός για δέκα μέρες και ως εκ τούτου οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.

Χάνει τον αρχηγό του ο Πανιώνιος. Ο Παναγιώτης Κόρμπος υπέστη θλάση β’ βαθμού στον μακρό προσαγωγό και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Νεοσμυρνιωτών, το διάστημα απουσίας του από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, υπολογίζεται σε περίπου 10 ημέρες.

Ο 32χρονος μέσος υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε υπερηχογράφημα, από τον γιατρό και πρόεδρο Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και διαπιστώθηκε η θλάση, κάτι που σημαίνει ότι εξαιρετικά δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τους Πειραιώτες για την 7η αγωνιστική της Super League θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου (20.30) στη Νέα Σμύρνη. Ο Κόρμπος είχε παίξει και στα έξι προηγούμενα ματς των "κυανέρυθρων", καθώς αποτελεί βασική επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε πως στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00, θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2017-18. Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα οι θύρες που θα ανοίξουν είναι οι 4, 5-6 και 7. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες 4 και 7 με την επίδειξη των εισιτηρίων τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ