ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Με άλλο αέρα στη Λεωφόρο"

Τερεζόπουλος: "Με άλλο αέρα στη Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, επιβεβαίωσε τις προσθήκες του Κολοβού και του Αυλωνίτη και αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη νικώντας τον με 2-1. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δήλωσε:

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά "έκατσε" στη συνέχεια. Ήταν και θέμα απειρίας;

Δεν θα το έλεγα απειρία. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε ό,τι έχουμε δουλέψει. Μπήκαν τα παιδιά με πάθος, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ κι εκεί που πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερος δυστυχώς δεχτήκαμε σε νεκρό σημείο ένα γκολ. Αυτό μας επηρέασε πολύ στη συνέχεια. Ωστόσο, μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πήγαμε στο ημίχρονο ισόπαλο.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι φοβηθήκατε μήπως ο Πανιώνιος νικηθεί στον αέρα; Γιατί είναι κοντή η ομάδα.

Σίγουρα όταν είσαι κοντή ομάδα έχεις πρόβλημα στα στημένα. Ωστόσο, ούτε ο Εργοτέλης είναι ψηλή ομάδα, τρεις παίκτες είναι ψηλοί. Δεν ήμασταν, όμως, καλοί στα στημένα.

Διαπιστώσατε πρόβλημα στη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στη μεσαία γραμμή;

Το να δημιουργούν τα στόπερ από το πίσω είναι κάτι που θέλουμε. Τα στόπερ έχουν και εμπειρία, ο Μάκης μικρότερη από τον Νίκο, όμως, αυτή τη δουλειά θα πρέπει να την κάνουν άλλοι παίκτες. Δεν έχουμε γίνει ξαφνικά η Μπαρτσελόνα ούτε διαθέτουμε τέτοια ποιότητα. Προσπαθούμε να βρούμε τέτοιες πάσες στο παιχνίδι μας.

Με τις προσθήκες που έγιναν, Κολοβού και Αυλωνίτη, βελτιώνεται η ομάδα.

Η ομάδα δυναμώνει πάρα πολύ. Έρχονται δύο ώριμα παιδιά στην ομάδα μας, τα οποία αγαπούν τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ.

Ξεκινήσατε με το δεξί στην πρεμιέρα. Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;

Ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος πλην της σωτηρίας. Σίγουρα έχουμε ενθουσιασμό, πάμε με άλλο αέρα στη Λεωφόρο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να κρατηθούμε προσγειωμένοι. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βελτιώνεται και θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Θα αποκτηθεί επιθετικός. Ποια είναι η λύση με τον Γιάννου;

Το θέμα είναι να βρούμε έναν φορ που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Η κίνηση που θα κάνουμε θα πρέπει να είναι καλή. Δεν σας κρύβω ότι υπήρχε ένα άγχος για τη συγκεκριμένη θέση. Έπρεπε να ξεχάσουμε, όμως, ότι θα έπρεπε να έχουμε έναν φορ. Μπορεί να είχαμε έναν φορ, ο οποίος δεν θα βοηθούσε και θα τον είχαμε στην πλάτη μας τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί. Όσο για τον Αποστόλη, είναι πολυσύνθετος παίκτης, παίζει στα πλάγια και στην κορυφή.

Αυτό είναι το ντεμπούτο σας ως πρώτος προπονητής. Πώς το ζήσατε;

Αυτό που είχα πει στα παιδιά είναι ότι για μένα σήμερα είναι η παρθενική μου εμφάνιση στη Super League γιατί αυτή είναι μία ομάδα που έχω χτίσει. Το χάρηκα πολύ, ακόμα κι αν ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα θα έδινα συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγκλονιστικός και ο κόσμος, είχε παλμό, ρυθμό, πιστεύει πολύ στα παιδιά και τον θέλουμε κοντά μας. Τον έχουμε πολύ ανάγκη, ειδικά τα παιδιά που είναι άπειρα. Ευχαριστούμε για σήμερα.

Αλλάζει τα πλάνα σας ο τραυματισμός του Μπεργκ;

Θεωρώ πως σίγουρα ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Τον παρακολουθήσαμε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι απίστευτος παίκτης. Μεγάλη ατυχία για τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στα γήπεδα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ