ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Δεν τρώμε κανονικά γκολ"

Τερεζόπουλος: "Δεν τρώμε κανονικά γκολ"
Τερεζόπουλος INTIME SPORTS

Με την ατυχία και τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη της ομάδας του, τα έβαλε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος για την ήττα από την Καλλονή.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, τα έβαλε με τα αμυντικά λάθη της ομάδας του και τόνισε την ανάγκη της αυτοκριτικής, όσον αφορά την εντός έδρας ήττα με 1-2, από την Καλλονή.

"Φτάσαμε στο 65' να έχουμε 9 τελικές καθαρές φάσεις και δεχθήκαμε τέτοια γκολ σαν αυτά που δεχθήκαμε στο ματς.

Μέχρι το γκολ της Καλλονής είχαμε πραγματοποιήσει από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά πάλι πληρώσαμε τα ατομικά λάθη που ήταν παιδαριώδη. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα γκολ κανονικό που έχουμε φάει και δεν θυμάμαι.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Η πορεία της ομάδας είναι αισιόδοξη, θα μιλήσω για ατυχία, αναποτελεσματικότητα και αμυντικά λάθη που δεν μας αφήνουν να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε το παιχνίδι.

Τα λάθη είναι ατομικά δεν είναι ομαδικής λειτουργίας. Όλα τα γκολ είναι από ατομικά λάθη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία", δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ