ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τελειώνει του Μακρίλλου στον Πανιώνιο

Τελειώνει του Μακρίλλου στον Πανιώνιο
Μακρίλλος

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος Παναγιώτης Μακρίλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. "Χάλασε" η μεταγραφή του Μοχάμεντ Οφκίρ, καθώς και αυτή του Ιρανού Αμπντολαχζάντεχ. (VIDEO)

Μετά τον Χρήστο Τασουλή, ο Πανιώνιος αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον Παναγιώτη Μακρίλλο, ο οποίος υπογράφει για 3,5 χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Μακρίλλος είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1995, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος.

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός έχει περάσει από την ακαδημία της Στόουκ, την Newcastle Town, την Bankstown City, τους Sydney Tigers Apia, τους Blacktown City Demons, τους Sutherland Sharks,την Rockdale City Suns, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Sydney Olympic.

Ο Τασουλής ανακοινώθηκε, το ίδιο θα συμβεί προσεχώς με τον Μακρίλλο, όχι όμως και με τον Μοχάμεντ Οφκίρ. Η μεταγραφή του Νορβηγού αριστερού εξτρέμ ματαιώθηκε, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στα χρόνια του συμβολαίου που θα υπέγραφε.

Ο Πανιώνιος μάλιστα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και τη Λόκερεν για να τον αποκτήσει, αλλά παρά τις προσπάθειες για συμφωνία, οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν. "Ναυάγιο" και με τον Ιρανό μέσο, Αχμάντ Αμπντολαχζάντεχ, ο οποίος παίζει στην Foolad της πατρίδας του.

Η ομάδα της Πλατείας, υπενθυμίζεται, βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον Πολωνό αμυντικό, Κρίστιαν Νόβακ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και κρίθηκε προτιμότερο να μην προχωρήσει η μεταγραφή του. Δεδομένα αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση στον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ