ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Στον Πανιώνιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τη Βέροια για το ενδιαφέρον της. Αποκτήθηκε δανεικός και ο Φούντας.

Ο 38άχρονος (27/10/1976) Αργεντινός επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ύστερα από τέσσερα χρόνια παραμονής στον Πειραιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/8), ο Ιμπαγάσα παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Αργεντινός είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στη Βέροια για να συζητήσει με τους ανθρώπους της, αλλά οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να παραμείνει κάτοικος Αθήνας.

Στον Πανιώνιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Ο Ιμπαγάσα κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2011, 2012, 2013, 2014) και δύο Κύπελλα (2012, 2013).

Το "ευχαριστώ" του Ιμπαγάσα στη Βέροια

Παράλληλα, ο νέος μέσος του Πανιωνιου ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του την Βέροια: "Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Βέροια, τον πρόεδρό της κ. Θοδωρή Καρυπίδη και τους συνεργάτες του για την πρόταση που μου έκαναν δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα τους. Επίσης, τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους, αλλά λόγω οικογενειακών καταστάσεων δεν γινόταν να αποδεχτώ την πρότασή τους.

Ελπίζω όλοι οι πρόεδροι να έχουν τις ίδιες βλέψεις για τις ομάδες τους και τους εύχομαι ολόθερμα να είναι πάντα καλά και να έχουν επιτυχίες. Θα είμαστε πάντα φίλοι".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 2014-15 και εντάσσεται στο δυναμικό του Ιστορικού".

Στον Πανιώνιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Πήρε και Φούντα

Πέρα από τον Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε ακόμα μία προσθήκη. Ο λόγος για τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο 19άχρονος Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ζάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο 19χρονος (9 Απριλίου 1995) διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ