ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο πρόσωπο του Σαμέντ Γεσίλ βρήκε τον διάδοχο του Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος

Στο πρόσωπο του Σαμέντ Γεσίλ βρήκε τον διάδοχο του Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος

Ο 22χρονος Σαμέντ Γεσίλ ο οποίος από το 2012 έως το καλοκαίρι του 2016 άνηκε στην Λίβερπουλ έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου ώστε να ενισχύσει τους "κυανέρυθρους" στη γραμμή κρούσης.

Η διάδοχη λύση του Καρίμ Ανσαριφάρντ βρέθηκε για τον Πανιώνιο και αυτή δεν είναι άλλη από τον 22χρονο Σαμέντ Γεσίλ ο οποίος μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι άνηκε στην Λίβερπουλ χωρίς όμως να μπορέσει να παίξει ούτε μια φορά σε ματς της πρώτης ομάδας.

Ο 22χρονος φορ (σ.σ. γεννημένος στις 25 Μαίου 1994) είναι ένας επιθετικός διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας ο οποίος στα νιάτα του θεωρούνταν πολύ μεγάλο ταλέντο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τη Λίβερπουλ να ξοδεύει 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012.

Στην Αγγλία όμως δεν μπόρεσε να παίξει παρά μόνο σε παιχνίδια με τις μικρές ομάδες ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην διάρκεια της τετραετής παραμονής του στην Λίβερπουλ είχε αρκετούς τραυματισμούς ενώ έπαθε δυο φορές χιαστούς. Αυτό πήγε πίσω την καριέρα του ταλαντούχου φορ ο οποίος τη σεζόν 2015-16 πήγε ως δανεικός στην Λουκέρνη όπου είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ.

Ο Γεσίλ επέστρεψε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2016 και εν συνεχεία ο σύλλογος της Αγγλίας τον άφησε ελεύθερο.

Την Παρασκευή αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας (2,5 χρόνων) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι τον παίκτη εκπροσωπεί ο ίδιος μάνατζερ που εκπροσωπεί και τους Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ