ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμάζεται στον Πανιώνιο ο αδελφός του Κομπανί

Δοκιμάζεται στον Πανιώνιο ο αδελφός του Κομπανί
© TWITTER/@VINCENTKOMPANY

Ο Φρανσουά Κομπανί, αδερφός του Βινσέντ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου για ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Την περίπτωση του 28χρονου Φρανσουά Κομπανί, αδερφό του Βινσέντ που είναι αρχηγός της Εθνικής Βελγίου, εξετάζει ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Φρανσουά Κομπανί αγωνίζεται και αυτός ως σέντερ μπακ και αριστερό μπακ, θέσεις που στον Πανιώνιο είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Χατζισαφί.

Ο Κομπανί ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Μέχελεν μετά πήγε για δυο χρόνια στην Αγγλία και εν συνεχεία επέστρεψε και πάλι στο Βέλγιο όπου αγωνίστηκε κυρίως σε ομάδες της Β' Βελγίου. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ροεσελάρε με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17 αλλά φέτος έχει μείνει ελεύθερος.

Βέβαια ο Πανιώνιος και άλλες φορές έχει εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες του αλλά ήρθαν και αναγεννήθηκαν στους "κυανέρυθρους" προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ομάδα.

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βέλγος μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα του Πανιωνίου με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει την τελική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί η όχι.

Ο Κομπανί δεν είναι ο μόνος μάλιστα που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο με τον Έλληνα τεχνικό να έχει τσεκάρει δυο-τρεις ακόμα περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ