ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στη λίστα της Αταλάντα ο Μπανανά

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μπανανά EUROKINISSI SPORTS

Η Αταλάντα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Γιαγιά Μπανανά, ο οποίος ο βασικός κεντρικός αμυντικούς του Πανιωνίου.

Σκέψεις για την απόκτηση του Γιαγιά Μπανανά κάνει η Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο έχει στη λίστα της τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου, τον έχει παρακολουθήσει, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα.

Προ ημερών ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στο εκτός έδρας ματς με τη Ζάμπια σκόραρε στο 90'+1' και έδωσε τον βαθμό στο Καμερούν (2-2). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, στην 4η συμμετοχή του.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Αταλάντα είναι 10η, έχοντας 16 βαθμούς σε 12 παιχνίδια (4-4-4). Το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου είναι υπαρκτό και μένει να φανεί προσεχώς εάν γίνει επίσημη πρόταση. Ο Αφρικανός είναι εφέτος βασικός και αναντικατάστατος στον Πανιώνιο.

Έχει αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια που έχουν γίνει στη Super League, στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί και στα 90 λεπτά. Είναι μάλιστα ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τους άλλους των "κυανέρυθρων", έχοντας παίξει 950 λεπτά. Εκτός από αυτά, μετρά άλλες τέσσερις 90λεπτες συμμετοχές στο Κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ