ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σιώπης, η εναλλακτική του Μπεντεμπκά στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Σιώπης, Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοφιάν Μπεντεμπκά αποτελεί προτεραιότητα για τον Πανιώνιο, αλλά παρουσιάζονται δυσκολίες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εναλλακτική ο Μανώλης Σιώπης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Αλγερινός χαφ, Σοφιάν Μπεντεμπκά, ήταν η επιλογή του Πανιωνίου για τη θέση του χαφ. Μια περίπτωση, ωστόσο, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αλγερία παρουσιάζει δυσκολίες. Η Αλζέρ, ομάδα στην οποία ανήκει, δεν τον αφήνει ελεύθερο.

Ο Πανιώνιος, όμως, δεν μπορεί να περιμένει, αφού η μεταγραφική περίοδος εκπνέει την Πέμπτη (31/8) και θέλει άμεσα να κλείσει το κενό που υπάρχει. Η εναλλακτική ακούει στο όνομα Μανώλης Σιώπης. Ένας ποδοσφαιριστής που αγάπησε τον Πανιώνιο, αλλά αγαπήθηκε κιόλας.

Εκεί πέρασε για μια τριετία τα καλύτερα χρόνια της μέχρι σήμερα καριέρας του. Ο 23χρονος ανήκει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει παίξει εφέτος σε τρία παιχνίδια, ένα για το πρωτάθλημα και 2 στα προκριματικά του Champions League. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, γέμισαν στη μεσαία γραμμή.

Υπάρχει υπεροπλία στα χαφ και αν αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο Εβρίτης μέσος, τότε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Σμύρνη είναι πιθανό. Με τους "κυανέρυθρους" έχει καταγράψει 101 συμμετοχές σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, έχοντας παίξει το 2013-2014 στον Πλατανιά.

Θέλοντας και μη, αν είναι να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του Σιώπη στην Πλατεία, αυτό θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (31/8), ημέρα κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ