ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σε απολογία ο Μασούντ στον Πανιώνιο, άδεια στον Ιρανό και σε Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα του Σοτζέι Μασούντ ανάγκασαν τους ανθρώπους του Πανιωνίου να τον καλέσουν σε απολογία ενώ οι "κυανέρυθροι" χορήγησαν υποχρεωτική άδεια στον Ιρανό και τον Οικονόμου.

Σε απολογία για συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα κλήθηκε ο Σοτζέι Μασούντ στον Πανιώνιο. Ο μέσος των "κυανέρυθρων" απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης και θα απολογηθεί άμεσα ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου του χορήγησαν υποχρεωτική άδεια για ένα μήνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εξελίξεις που θα φτάσουν μέχρι και στη διακοπή συμβολαίου του Ιρανού μέσου στον Πανιώνιο.

Μάλιστα στο στρατόπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης μετά και την ήττα στην Ξάνθη τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και στην προπόνηση της Τρίτης βρέθηκε και ο Νίκος Ζαμάνης όπου τα "έχωσε" στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και ιδιαίτερα στον Οικονόμου που αποβλήθηκε στο ματς με τη Ξάνθη.

Στον Έλληνα αμυντικό μάλιστα δόθηκε επίσης ένας μήνας υποχρεωτικής άδειας ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο για την αποβολή του.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε και ανακοίνωση με τις αποφάσεις που πήρε ενώ σε αυτή υπάρχει και δήλωση του Νίκου Ζαμάνη που τονίζει πως μπορεί να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας αν είναι για το καλό του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη:

«Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ