ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρήξη έσω πλαγίου ο Ντουρμισάι, θλάση ο Σιώπης στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δυο προβλήματα προέκυψαν στον Πανιώνιο από το ματς με τον Ατρόμητο με τους Ντουρμισάι και Σιώπη να τραυματίζονται και να μένουν για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός έδρας.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-15 μέρες θα μείνουν στον Πανιώνιο οι Ντουρμισάι και Σιώπης καθώς αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από το ματς με τον Ατρόμητο.

Πιο σοβαρά δείχνει να είναι η κατάσταση του Ντουρμισάι ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός προπονήσεων δεκαπέντε μέρες ενώ θλάση έχει υποστεί ο Σιώπης. Στον διεθνή μέσο εξάλλου στο διάστημα αυτό θα γίνει και χειρουργική επέμβαση στη μύτη για να αποκατασταθεί η ζημιά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν την Δευτέρα από τον Χρήστο Δάρα και ξεκίνησαν ήδη θεραπεία. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Φιόρι Ντουρμισάι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Δάρα. Όπως έδειξαν οι σχετικές εξετάσεις, έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο κ. Χρήστος Δάρας, του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα και πλέον ο Φιόρι Ντουρμισάι, θαμείνει εκτός των προπονήσεων για περίπου 15 ημέρες.

Σε υπέρηχο υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας και ο Μανώλης Σιώπης, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε επίσης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί πόδι. Την Τρίτη θα του γίνει ένεση πλασματοκυττάρων από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα".

Ρήξη έσω πλαγίου ο Ντουρμισάι, θλάση ο Σιώπης στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ