Προχωράει το σχέδιο σωτηρίας του Πανιωνίου

Το Δ.Σ. του γυμναστικού συλλόγου του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση με τα μέλη της Κίνησης για την σωτήρια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/2) συνάντηση των μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου με μέλη της κίνησης για την σωτηρία του Πανιωνίου και ο ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να κάνει γνωστά στον κόσμο τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής και το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκε χθες 14/2/2014 συνάντηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ με μέλη της Κίνησης για την Σωτηρία της ποδοσφαιρικής ομάδας  του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Τα μέλη της κίνησης κατέθεσαν την πρόταση τους στο Δ.Σ. και παρουσίασαν τις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα οικονομικά, αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μεταξύ άλλων πρότειναν την άμεση εμπλοκή τους στην ομάδα την οποία θα στηρίξουν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά με την συμμετοχή έμπειρων ανθρώπων που έχουν τη θέληση να προσφέρουν και την δυνατότητα να προστατέψουν την ομάδα από εξωγενείς παράγοντες που αποτελούν τροχοπέδη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στην S.L.

Στην συνέχεια ανέλυσαν το πλάνο τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ στο οποίο περιλαμβάνεται η υπαγωγή της στην Διαδικασία Συνδιαλλαγής του Πτωχευτικού Κώδικα (Άρθρα 99-106 του Ν. 3588/2007) στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε η ΠΑΕ  να καταστεί βιώσιμη, απαλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό από τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα που σήμερα την στραγγαλίζουν και την έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύμβουλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ, Ιωάννης Αβραντίνης με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα οικονομικά θέματα  δήλωσε ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά  στην επίτευξη του στόχου αυτού,  δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα αναλάβει να συγκροτήσει ομάδα για την ανάληψη Δ.Σ. Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ.  του ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ απάντησαν θετικά στην πρόταση της Κίνησης Σωτηρίας  δηλώνοντας ότι η προσπάθεια που έγινε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από τότε που ανέλαβε τις τύχες του Συλλόγου η Πανιώνια Κίνηση με πρόεδρο τον Βασίλη Τσάβαλο πρέπει να συνεχιστεί, ο στόχος παραμένει κοινός, η ομάδα να σταθεί στα πόδια της με τις δικές της δυνάμεις,  δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά του Συλλόγου να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν τον Πανιώνιο αγωνιστικά και οικονομικά αυτόνομο.  Το ΔΣ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS