ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πληρώσαμε ένα λάθος και χάσαμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο συνεργάτης του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκές, τόνισε ότι ο Πανιώνιος άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκές εκπροσώπησε τον Πανιώνιο στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να ηττηθεί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και ότι η απόδοσή της δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρντ Ροντριγκές στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αποτέλεσμα: "Στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον έλεγχο ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο κομμάτι είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε ένα λάθος, η μπάλα βρήκε στον Ντουρμισάι και πήγε στα δίχτυα. Η ισοπαλία ίσως ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα".

Για το ότι έπαιξε αμυντικά ο Πανιώνιος: "Ο Πανιώνιος ήταν μια έτοιμη ομάδα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στα πλάγια, έχει νίκες και είχε σκοράρει έξι φορές από τα πλάγια. Το είδαμε και με τον Κουλιμπαλί που ανέβαινε συνεχώς. Το αποτέλεσμα για εμάς δεν είναι θετικό, αλλά δείξαμε μια εικόνα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον".

Για το ότι δεν έγινε η τρίτη αλλαγή: "Σήμερα είχαμε τέσσερις επιθετικούς, δεν χρειαζόταν τρίτη αλλαγή. Δεν είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα, με τον Άρη είχαμε κάνει τις αλλαγές που έπρεπε, αλλά σήμερα ήμασταν κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να κάνουμε κάποια άλλη αλλαγή".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ