ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πήρε εξιτήριο ο Κότνικ, κάταγμα στον καρπό ο Σαββίδης στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάτιτς Κότνικ παρέμεινε κλινήρης στο νοσοκομείο τη Κυριακή το βράδυ και πήρε εξιτήριο στην διάρκεια της Δευτέρας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δυο-τρεις μέρες. Γύψο για πέντε εβδομάδες θα έχει στο χέρι ο Σαββίδης.

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα της Κυριακής ο Μάτιτς Κότνικ μετά την διάσειση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όταν χτύπησε το κεφάλι του στο δοκάρι στο γκολ του Λουτσιάνο.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο τρεις μέρες και θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Γρηγορίου. Από εκεί και πέρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό χτύπησε και ο Σαββίδης ο οποίος υπέστη κάταγμα στον καρπό και του τοποθετήθηκε γύψος που θα τον έχει στο χέρι του για πέντε εβδομάδες. Η κατάσταση του νεαρού μέσου όμως θα εκτιμηθεί και πάλι σε δέκα μέρες ώστε να διαπιστωθεί αν μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Μάτιτς Κότνικ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα παραμείνει στο σπίτι του για δύο ημέρες, εξαιτίας της εγκεφαλικής διάσεισης που υπέστη στο ματς της Κυριακής.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Σαββίδης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει κάταγμα στον καρπό του. Αμέσως του τοποθετήθηκε γύψος, τον οποίο θα φέρει για τις επόμενες πέντε εβδομάδες. Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει μετά από δέκα ημέρες, όταν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ