ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιμένουν Ουάσινγκτον στον Πανιώνιο

Περιμένουν Ουάσινγκτον στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον Ουάσινγκτον Σαντάνα ντα Σίλβα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Αυτό προκύπτει από τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι θα επιδιώξουν να κλείσουν στόπερ και φορ. Πάντα στα υπόψιν ο Νόβακ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου επιβεβαιώνουν ότι ο Ουάσινγκτον Σαντάνα ντα Σίλβα είναι η Νο1 επιλογή τους για τη μεσαία γραμμή. Φέρεται μάλιστα να υπάρχει συμφωνία και ο Βραζιλιάνος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ουάσινγκτον, υπενθυμίζεται, ανήκει στην πορτογαλική, Ντεσπορτίβο Άβες. Ξεκίνησε την καριέρα από τη Φόρσα της πατρίδας του και το 2008 σε ηλικία 18 ετών ήλθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της σερβικής, Τελεόπτικ. Το 2010 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Μποταφόγκο, ακολούθησαν οι Τομπένσε, Φιγκεϊρένσε, Σιανόρτε, Πεναπολένσε, Ζόινβιλ, Παλμέιρας και Παρανά.

Από το 2015 βρίσκεται στην Πορτογαλία. Πρώτα για λογαριασμό της Νασιονάλ κι από φέτος στην Ντεσπορτίβο Άβες. Την τρέχουσα σεζόν είχε επτά συμμετοχές στην Primeira Liga, μία στο Κύπελλο και μία στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Την περυσινή, με τη Νασιονάλ είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο και μία στο Λιγκ Καπ. Μένει να φανεί εάν προχωρήσει η μεταγραφή του.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΝΟΒΑΚ

Όταν και εφόσον κλείσει το θέμα Ουάσινγκτον, ο Πανιώνιος θα βάλει.... πλώρη για απόκτηση στόπερ και επιθετικού. Η περίπτωση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού Κρίστιαν Νόβακ δεν έχει εγκαταλειφθεί οριστικά. Ο 23χρονος έχει ύψος 1.88, έχει παίξει με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από UKS SMS Łódź, Tur Turek, Widzew Łódź και Podbeskidzie Bielsko-Biała.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ