ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Χωρίς Μασούρα και Καμαρά στο Βόλο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Masouras, Panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο τους Μασούρα και Καμαρά.

Ο Πανιώνιος μετά την πεντάρα από την ΑΕΚ αντιμετωπίζει και πάλι εκτός έδρας το Βόλο και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας πως το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" ήταν απλά μια κακιά παρένθεση.

Στην προσπάθεια των "κυανέρυθρων" ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μασούρα και Καμάρα ενώ εκτός αποστολής και ο τραυματίας Μαξίμοβιτς αλλά και οι Μπαξεβάνος, Ντομίνγκεζ και Σίντι Αλί.

Αντίθετα και σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ έχουν επιστρέψει στην αποστολή οι Κιάκος, Ρέτσος και Δούμτσιος. Επίσης το καλό για τον Παπαβασιλείου είναι πως έχει στη διάθεση του τον Αραμπούλι ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της ΟΜΑΔΑΣ μας Νικόδημος Παπαβασιλείου αποτελείται από τους εξής:

Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπουλι και Δούμτσιος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ