ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Χωρίς Αραμπούλι στη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αραμπούλι κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ακολούθησε την αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Λάρισα.

Ο Πανιώνιος που παλεύει με νύχια και με δόντια και κόντρα και στις απουσίες για να παραμείνει στην κατηγορία θα παίξει τη Δευτέρα (6/7) κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη για να αυξήσει και άλλο τις πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Στην προσπάθεια αυτή όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αραμπούλι ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για να παίξει στο ματς της Δευτέρας. Σε σχέση με το ματς με την Ξάνθη πλην του έμπειρου στράικερ εκτός έμεινε και ο νεαρός Ρέτσος. Αντίθετα στην 20άδα έχουν συμπεριληφθεί οι Σίντι Αλί και Κιάκος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το παιχνίδι με την Λάρισα. Μετά το τέλος της ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Άρσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Κιάκος".

.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ